15-12-2020 Lockdown

Beste patiënten en Ouders,
Gisteren werden we enigszins overvallen door de lockdown. Wat betekent de lockdown voor uw therapie afspraak en/of de therapie afspraak van uw kind bij Bewegendwijzer. In dit bericht geven wij uitleg:
Wij zijn een Zorginstelling en de praktijk Bewegendwijzer blijft dus gewoon open voor onderzoek en therapie. Dit betekent concreet dat we met nieuwe patiënten mogen en kunnen starten met een behandeltraject en daarnaast kunnen alle gemaakte afspraken voor de komende weken (en dus ook de afspraken in de kerstvakantie) gewoon doorgaan.
Dat het belangrijk is om therapie wel door te laten gaan, is een belangrijke les die we uit de 1e lockdown geleerd hebben.
Komt u liever niet naar de praktijk dan kan behandeling ook online gegeven worden. Zowel in de praktijk als online zullen wij er alles aan doen om er een fijne, goede en leerzame behandeling van te maken.
Laat even weten of u uw behandeling online of in de praktijk wilt volgen. Natuurlijk zorgen wij nog steeds voor afstand en hygiëne in de praktijk volgens de RIVM richtlijnen en de richtlijnen van onze beroepsgroep de VvOCM.
Zie hiervoor elders op onze website: www.bewegendwijzer.nl

Met vriendelijke groet,
Team Bewegendwijzer