Volwassenen in beweging

Het schiet weer eens in uw rug. Nekpijn die maar terug blijft komen. Na een dag werken bent u helemaal ‘op’, terwijl u voornamelijk achter de computer gezeten heeft. Hoe vaak denkt u niet: ‘Ach vervelend, maar het trekt wel weer weg’. Of : ‘Tja, daar is toch niets aan te doen’.

Soms gaat bewegen niet vanzelf
Bukken, tillen, zitten, lopen en sporten… het zijn dagelijkse activiteiten waar we eigenlijk nooit bij stilstaan. Juist die bewegingen vormen een groot onderdeel van uw leven, maar de manier van bewegen is niet altijd optimaal, waardoor klachten kunnen ontstaan. Door het verbeteren van uw dagelijkse houdingen en bewegingen, treedt vaak al snel vermindering van klachten op.

Bewegendwijzer heeft al ruim 20 jaar ervaring in het behandelen van o.a.:
Houding- en beweegklachtenzutphen-bruist-november
• Arbeid gerelateerde klachten
• Sportblessures
• Hoofdpijn en spanningsklachten
• Rugklachten en scoliose
• Heup-, knie- en voetklachten
• Arm-, nek- en schouderklachten
• Ademhalingsklachten
• Chronische aandoeningen

Wilt u wijzer in bewegen worden?
Wij, van Bewegendwijzer helpen u om bewust te worden van de manier waarop u uw dagelijkse bewegingen uitvoert. Dat betekent dat u door
middel van oefeningen en houding- en bewegingsadviezen leert om gezonder te bewegen. Met als resultaat dat u weer fit, ontspannen, pijnvrij en met plezier kunt functioneren in uw dagelijkse activiteiten thuis, op het werk en in uw vrije tijd.

Zutphen Bruist November 2019

Klik hier om een pdf versie te downloaden.