Over ons

Mijke Mommers

Ik ben in 1993 afgestuurd aan de HBO opleiding Oefentherapie Cesar en ben sindsdien werkzaam als oefentherapeut. In de eerste 2 jaar na mijn afstuderen heb ik korte en langere waarnemingen gedaan in het hele land en heb ik parttime in loondienst gewerkt in een particuliere praktijk voor volwassen en kinderen te Hilversum. Daarnaast gaf ik zwangerschapsgymnastiek voor de kruisvereniging Amersfoort. In 1995 me ingekocht de maatschap van de praktijk oefentherapie Cesar in Soest. Hier heb ik 5 jaar met veel plezier volwassen en kinderen behandeld en meerdere groepslessen voor volwassenen per week gegeven. Met een collega oefentherapeut heb ik daarnaast ook nog ruim 2 jaar groepslessen gegeven voor kinderen met een motorische probleem. In deze periode heb ik ook mijn 1e graads bevoegdheid als docent gehaald om les te kunnen geven op de opleiding voor oefentherapie en mijn diploma als kinderoefentherapeut. Vanaf november 2000 werk ik in Zutphen. Lees verder…

Lia Weijts

Ik ben Lia en praktijkeigenaar van Bewegendwijzer.
Ik ben sinds 1995 Oefentherapeut en sinds 1998 Kinderoefentherapeut Cesar. Ik heb een zeer ruime ervaring in het behandelen van volwassenen en pubers met houding en bewegingsklachten door allerlei verschillende (soms ook medische) oorzaken. Ook zwangerschapsbegeleiding en groepslessen geven is iets wat ik lang heb gedaan.
IK ben sinds 1998 gespecialiseerd in kinderoefentherapie Cesar. Het helpen van baby’s kinderen tot een goed gestuurde en vaardige motoriek is iets wat mij vreugde geeft, een kind weer met vertrouwen zien bewegen en zo goed mee kunnen komen op school en ook goed mee kunnen doen in sport en spel met leeftijdsgenootjes is heel belangrijk voor het opgroeien van kinderen. Ik vind het fijn daar een bijdrage aan te kunnen leveren.
Mijn specialisatie binnen de kinderoefentherapie is zwemmen.Ik zie namelijk steeds meer kinderen die hulp nodig hebben bij het leren zwemmen, doordat er motorisch niet genoeg voorwaarden zijn om tot de zwemslagen te komen en in zo’n waterland als Nederland is een zwemdiploma belangrijk maar ook plezier in bewegen wordt hier ontwikkeld. Lees verder…

Lia Weijts - kinderoefentherapie Zutphen
Jeroen Ikink - Oefentherapie zutphen bewegendwijzer

Jeroen Ikink

Sinds Oktober 2017 werk ik naast mijn eigen praktijk in Lichtenvoorde ook in deze praktijk. Ik ben in 2016 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar in 2018 afgestudeerd als kinderoefentherapeut. Ik ben een harde werker met veel aandacht voor patiënten, zowel voor volwassenen en pubers met houding en bewegingsklachten als ook voor kinderen met problemen in de motoriek.
Ik geef naast individuele behandelingen ook groepslessen voor kinderen zowel op het gebied van zwemvoorwaarden trainen als de sportles voor kinderen die meer oefening nodig hebben om bv sport en balspelen eigen te maken. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Sanne van Hennik

Ik ben in 2011 afgestudeerd als oefentherapeut en in 2015 afgestudeerd als Kinderoefentherapeut Cesar. Sinds 2016 heb ik een eigen praktijk in Nieuwleusen. Daar behandel ik klachten veroorzaakt door houding- en bewegingsafwijkingen en kinderen met een achterstand in de motorische ontwikkeling.
Sinds Januari 2018 werk ik ook in deze praktijk waar ik voornamelijk als kinderoefentherapeut werk. Ik heb altijd al affiniteit met kinderen gehad. Kinderen zijn duidelijk in hun interesses en voorkeuren. Daarbij vind ik het leergierige wat (bijna) elk kind in zich heeft erg fascinerend. Ik zie een uitdaging in het positief benaderen van het kind en ze op een speelse manier uit te dagen tot het oefenen van vaardigheden welke zij als moeilijk beschouwen, zodat ze dit ook vanuit zichzelf gaan oefenen om zo de motorische vaardigheden te verbeteren. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Sanne van Hennik - kinderoefentherapie Zutphen

 

Wij helpen u graag met uw hulpvraag!