Lifestyle coaching

Lifestyle Coaching Gezond Groeien voor Kinderen 0-18 jaar

lifecoach-zutphen bewegendwijzer lia weijts
Lekker en gezond eten, sporten en je fit voelen, helpt om het beste uit jezelf halen, thuis op school en met vrienden en vriendinnen. Maar voor sommige kinderen is gezond eten en voldoende bewegen lastig, is samen buiten spelen lastig of lukt het niet om tot rust te komen en goed te slapen. Soms resulteert dit in overgewicht en ondergewicht.  Als integrative Health Coach werk ik met ouders en kinderen samen aan een gezonde leefstijl. Zodat het kind weer lekker in zijn vel zit,  plezier beleefd aan bewegen en aan vriendjes, een positief zelfbeeld heeft en gezond uit kan groeien binnen het gezin.

Ik werk samen met oa oefentherapeuten, fysiotherapeuten en diëtisten voor een gecombineerde leeftstijlinterventie. Bij verwijzing van een arts  wordt de coaching volledig vergoed.

Voor meer informatie stuur mij een mail met je vragen of kijk op www.liaweijts.nl of www.gezondgroeien.nu

 

Integrative Health  coaching

gezonde voeding zutphen

Gezondheid is niet alleen niet ziek zijn. Gezondheid bestaat uit vele facetten. Als je leven in balans is ben je gezond, heb je energie en straal jij.

Primaire voeding: Alles wat jouw innerlijk voedt. Gezonde relaties, een veilig en gezellig huis, bewegen, voldoende rust en slaap, werk dat je leuk vindt, je gezin, vrienden, spiritualiteit, plezier, kunst, muziek voeden je ziel en bevredigen de innerlijke honger.

Secondaire voeding: Is alles waar je je lichaam mee voedt, dus echt eten en drinken samen. Wat is goed en gezond voor jou, je kinderen, je gezin, hoe kun je makkelijke en gezonde maaltijden of tussendoortjes bereiden.

 

Dus hoe is dit voor jou?
Ben jij stralend, gezond en happy of kan dat wel wat beter. Wil jij afvallen zonder crashdiëten, beter slapen, je hormonen meer in balans, meer rust/tijd voor jezelf in het drukke leven van alle dag met energie voor je gezin, of leren gezonde snelle maar zeker ook lekkere maaltijden te maken. Het kan allemaal.

In de coaching gaan we samen kijken hoe de balans in jouw leven, “jouw lifestyle”, er uitziet. Waar wil jij graag wat veranderen, wat zijn jouw doelen? Samen gaan we in gesprek en ontdek je wat je kunt veranderen stap voor stap zodat jij je weer happy voelt, gezond bent en jouw leven kunt leven zoals het is bedoeld.

Voor meer informatie : www.liaweijts.nl