Lifestyle coaching

In Zutphen en omgeving ben ik, Lia Weijts, een KIWA gecertificeerde coach bij Gezond Groeien, een initiatief van het gezondheidsnetwerk voor kinderen met overgewicht.

Gezond Groeien

Lekker en gezond eten, sporten en je fit voelen, helpt om het beste uit jezelf halen, thuis op school en met vrienden en vriendinnen. Maar voor sommige kinderen is gezond eten en voldoende bewegen lastig. Met het programma Gezond Groeien werken we samen met ouders en kinderen aan een gezonde leefstijl. Dit doen we samen met fysiotherapeuten en diëtisten. Hier is een verwijzing van een arts nodig maar wordt dan volledig vergoed. Voor meer informatie stuur mij een mail met je vragen.

Holistische health coaching

gezonde voeding zutphenGezondheid is niet alleen niet ziek zijn. Gezondheid bestaat uit vele facetten. Als je leven in balans is ben je gezond, heb je energie en straal jij.

Primaire voeding: Gezonde relaties, een veilig en gezellig huis, bewegen, voldoende rust en slaap, werk dat je leuk vindt, spiritualiteit, plezier, kunst, muziek voeden je ziel en bevredigen de innerlijke honger.

Secondaire voeding: In alles waar je je lichaam mee voedt, dus eten en drinken samen. Wat is goed en gezond voor jou, je kinderen, je gezin, hoe kun je makkelijke en gezonde maaltijden of tussendoortjes bereiden.

 

Dus hoe is dit voor jou? Ben jij stralend, gezond en happy of kan dat wel wat beter. Wil jij afvallen zonder crashdiëten, beter slapen, je hormonen meer in balans, meer rust/tijd voor jezelf in het drukke leven met energie voor je gezin, of leren gezonde snelle maar zeker ook lekkere maaltijden te maken. Het kan allemaal.

In de coaching gaan we samen kijken hoe de balans in jouw lifestyle er uitziet, waar je graag wat wilt veranderen, wat jouw doelen zijn. Samen gaan we in gesprek en ontdek je wat je kunt veranderen stap voor stap zodat jij je weer happy voelt gezond bent en jouw leven kunt leven zoals het is bedoeld. Of misschien wil je wel dat je kind meer gaat bewegen of gezonder gaat eten. Ook kinderen kunnen we samen met de ouders begeleiden.