Babymassage

Liefdevolle aanraking is voor een baby net zo belangrijk als zuurstof en voedsel. Babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen en het begrijpen van de (lichaams)taal van je baby wordt makkelijker. Door je baby regelmatig te masseren versterk je jullie onderlinge band. Het aanraken is heel belangrijk tijdens de kinderjaren. In een klimaat van liefde, warmte en bemoediging ontwikkelt het gevoel van eigenwaarde.

Waarom babymassage

De huid is van primair belang. De tastzin ontwikkelt in een vroeg stadium en is een belangrijk zintuig. Het stimuleren van de huid door middel van aanraken (massage) is van belang voor de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling.
Massage laat je baby ontspannen wat de bloedsomloop en de werking van de maag- en darmfuncties bevordert. Maar Babymassage is op de eerste plaats vooral leuk om te doen!

Shantala babymassage kan extra nuttig zijn bij:

Wat kunt u verwachten?

Naast de babymassage is er aandacht voor technieken hoe je je baby kan aan-en uitkleden, tillen en dragen. Zo leer je verschillende draaghoudingen waaronder basisbevestigend dragen. Op deze manier ondersteunt de cursus babymassage het opbouwen van een liefdevolle fysieke en mentale band tussen jouw en je baby.

Lessen babymassage

Binnen de praktijk zijn er verschillende mogelijkheden om lessen babymassage te volgen:
– 3 lessen babymassage individueel of met je partner
– Cursus babymassage van 5 lessen in een groep met max. 5 deelnemers
Wil je weten of de babymassage iets is voor jou en je baby. Kies dan vrijblijvend voor een introductie les babymassage. De kosten zijn 50,- euro voor 1 uur.

Inschrijven

Wil je meer informatie over de cursus of wil je je aanmelden. Bel gerust naar de praktijk Bewegendwijzer 0575-514663 of vul het contactformulier in.

Voor vragen en aanmelden gebruik ons contactformulier.